Stefanos. Foto: Pressefoto

Rnb full av sjel fra årets Bylarm

Basslinjer som får deg til å trekke på grimasene, beats som tvinger nakken til å nikke i takt som ei høne på flukt, og vibes som får en til å skyve solbrillene godt over neseryggen. Paret med ektefølte tekster har man en uslåelig kombo. Det er selvfølgelig snakk om rytmær og blues. Du trenger ikke være en garvet RnB-lytter for å like sjangeren. RnB er lett å like, og når det er bra er det lettere å elske, som bevist med årets RnBylarmere.  BeharieMannen hele Norge må oppdage. Ifølge P3. Og oss! Nå sier vi det også! Æddabædda! Beharie er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X