Orginalfoto: Nathan Defiesta

Jakten på den neste Billie Eilish

Vi har prata med Tons of Rock-grunnleggeren og bookingansvarlige på Rockefeller og Bylarm om hva de liker, hva de ikke liker, og om de vil høre på mixtapen min. Hva gjør man med én stor drøm og 42 avspillinger på Soundcloud? Jo, du gjør ditt ytterste for å havne på Bylarm, selvfølgelig. Men for å få en plass på lineupen må man ha noe å stille med. Du skal gjerne være på tippepunktet til storhet, og veien dit er ikke alltid strak. Der alle veier fører til Rom, er det kun et fåtall som leder til en suksefull karriere som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X