Enigmatisk italiensk bar. Foto: Pressefoto.

Den sløyeste indien fra årets Bylarm

Ingen vet hva indie er lenger. Definisjonen “musikk som har blitt gitt ut av uavhengige plateselskap” sier jo absolutt nada om selve musikken. Som sjangerbegrep brukes det ofte som den sløyere poppens venn. Sånn bruker vi det her. Pop, som ikke helt er pop. Eller er det litt rock? Uansett, ta en lytt! bar italiaBar italia er og forblir et mysterium. I presseskrivet til Bylarm lød det kort og greit “bar italia is a London-based band”. Enten er de ute etter å opprettholde en form for mysterie, eller så er de tilhengere av god, gammeldags antihumor à la Vegar Tryggeseid. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X