Enigmatisk italiensk bar. Foto: Pressefoto.

Den sløyeste indien fra årets Bylarm

Ingen vet hva indie er lenger. Definisjonen “musikk som har blitt gitt ut av uavhengige plateselskap” sier jo absolutt nada om selve musikken. Som sjangerbegrep brukes det ofte som den sløyere poppens venn. Sånn bruker vi det her. Pop, som ikke helt er pop. Eller er det litt rock? Uansett, ta en lytt! bar italiaBar italia er og forblir et mysterium. I presseskrivet til Bylarm lød det kort og greit “bar italia is a London-based band”. Enten er de ute etter å opprettholde en form for mysterie, eller så er de tilhengere av god, gammeldags antihumor à la Vegar Tryggeseid. Det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.