FOTO: Henriette Sagfjord

STORBYGUIDE – Trondheim

EN SVING INNOM bartebyen i kveld, ja! Tennissokkene er godt dratt opp i treskoa og snusleppa ruver over haka! Nå skal det drikkes karsk! Gode gud. PLEASE stopp. Vi orker ikke mer. DET BESTE I Trondheim er dyrt. Alle byens restauranter, som har dominert prisutdelinger og kåringer de siste årene, krever tusenvis av kroner per sultne hode. Men med noen ekstravakter på røde dager, litt helgejobbing, og ukeslange dietter på First Price-nudler har du kanskje råd til et ekte restaurantbesøk. Dersom ikke Michelin er din ting, er det selvfølgelig også masse andre greier å gjøre der. Ting å se, steder […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X