FOTO: INGEBORG SLEIPNES SIVERTSEN

STORBYGUIDE – Stockholm

SVERIGES HOVEDSTAD HAR av en eller annen grunn havnet i skyggen av København, antagelig fordi pilsen er litt dyrere. Men det er deilig å være norsk også i Stockholm. Byen er spredt utover en rekke øyer, så her får du idyllisk skjærgård langs vannkanten, og du kan øyhoppe mellom bydelene for en billig kollektivpenge. Men det er egentlig bare én av øyene det virkelig er verdt å bruke tid på. Gamlebyen kalles for gamlebyen, bare på svensk.  God s på Alba. FOTO: Ingeborg Sleipnes Sivertsen SPISESTEDER MISSHUMASSHU  Smålandsgatan 10, Östermalm | @misshumasshu_sthlm Japanskinspirert, som så mye annet om dagen. Men […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.