FOTO: INGEBORG SLEIPNES SIVERTSEN

STORBYGUIDE – Stockholm

SVERIGES HOVEDSTAD HAR av en eller annen grunn havnet i skyggen av København, antagelig fordi pilsen er litt dyrere. Men det er deilig å være norsk også i Stockholm. Byen er spredt utover en rekke øyer, så her får du idyllisk skjærgård langs vannkanten, og du kan øyhoppe mellom bydelene for en billig kollektivpenge. Men det er egentlig bare én av øyene det virkelig er verdt å bruke tid på. Gamlebyen kalles for gamlebyen, bare på svensk.  God s på Alba. FOTO: Ingeborg Sleipnes Sivertsen SPISESTEDER MISSHUMASSHU  Smålandsgatan 10, Östermalm | @misshumasshu_sthlm Japanskinspirert, som så mye annet om dagen. Men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X