FOTO: YRJAN OLSNES

STORBYGUIDE – Stavanger

BYEN TIL EGELAND, Kielland, Tore Tang, Yngve og mannen som elsket ham. I 2011 kom NRK med en liten dokumentar ved navn «Safari i lysløypa», som handlet om utelivet i Stavanger. Den ble navngitt etter hva baosjen kaller Stavangerfylla – «dyrehagen». Det er dog forståelig at det blir dyrisk stemning i Stavanger når de har såpass mange gode barer å by på. Dagen herpå og derpå kan tilbringes på en byens mange restauranter og kafeer. UTELIV Norvald Vinbar Øvre Holmegate 3 | @norvaldvinbar Nyåpnede Norvald er en digg, pen og sexy sjappe med store vinduer og veldig, veldig flinke folk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X