FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

STORBYGUIDE – Oslo

INSPIRASJONEN BAK HITLÅTER som Vestkantsvartinga, Girl in Oslo og Den blå trikken hjem – stedet hvor ølen er dyr, sola sterk og pigene dejlige! Eller det siste er kanskje en annen nordisk hovedstad, det … OSLO, DU OSLO, du som oppleves som både svimlende stor og kvelende liten på én og samme tid! Byen der kongen, tigeren, Jon Fosse, og statsråder som ljuger om pendlerboligbehov bor. Hva har du å by på, egentlig? Burger og drænks og null ugress på Ugress. FOTO: Henriette Sagfjord SPISESTEDER Katla Universitetsgata 12 | @katlaoslo Asiatiske og sør-amerikanske smaker møter nordiske råvarer og en åpen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X