FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

STORBYGUIDE – Malmø

SOM DET MESTE Dagsnytt18 rører ved har Malmø fått litt kjipt rykte på seg, men det er fullstendig ufortjent. Den svensktalende enden av Broen kan tilby alt man kan ønske seg fra en storby – shoppingmuligheter, digg mat, godt drikke, og skating. Som i byen som befinner seg på andre siden av Øresund, er sykkel det beste transportmiddelet for å komme seg rundt. Om du leier eller tæsjer får være opp til deg sjæl. Søndagsmarked på Möllevångstorget. FOTO: Henriette Sagfjord SPISESTEDER Spis falafel – nesten uansett hvor du er Er du i Malmø, så spiser du falafel. Sånn er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X