FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

STORBYGUIDE – Århus

DANMARKS NEST STØRSTE by, der bare København er større. Trenger man mer? Lei deg en sykkel, for pokker. Hva mer vil du at jeg skal si? Århus er en kul by. Det skjer ting der. Masse studenter, masse butikker, og masse mat. Trenger du virkelig en gøyal intro for å overbevises om å besøke denne byen? Da er det et personlig problem. SPISESTEDER Hanzō  M. P. Bruuns Gade 22 | @hanzodk Restauranten ligger i en nedlagt bank med god takhøyde, rustikk innredning og rikelig med plass. Du får alt fra gatemat til feinschmecker-mat fra Sørøst-Asia til en fornuftig pris. Rettene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X