Steamdome er tilbake på Park

Ola Kvernberg er en av de fremste jazzmusikerne vi har i landet. Som fiolinist med bakgrunn i klassisk har han tatt store steg i å utforske, ja, nesten omskrive sjangrene slik vi kjenner dem. En evig eksperimentell tilnærming gjør musikken hans ekstremt levende, hele tiden utenpå de tradisjonelle musikalske båsene. Akkompagnert av vilt flinke musikere som virkelig kan sine greier, står Ola Kvernberg igjen på Parkteatret med Steamdome i august. Med Steamdome-prosjektet drar han sjangermiksen lenger, og i utgave nr. 2, The Hypogean, legger han igjen fra seg fela og drar frem synth og trommemaskin.  Den enda bedre oppfølgeren Steamdome […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.