Steamdome er tilbake på Park

Ola Kvernberg er en av de fremste jazzmusikerne vi har i landet. Som fiolinist med bakgrunn i klassisk har han tatt store steg i å utforske, ja, nesten omskrive sjangrene slik vi kjenner dem. En evig eksperimentell tilnærming gjør musikken hans ekstremt levende, hele tiden utenpå de tradisjonelle musikalske båsene. Akkompagnert av vilt flinke musikere som virkelig kan sine greier, står Ola Kvernberg igjen på Parkteatret med Steamdome i august. Med Steamdome-prosjektet drar han sjangermiksen lenger, og i utgave nr. 2, The Hypogean, legger han igjen fra seg fela og drar frem synth og trommemaskin.  Den enda bedre oppfølgeren Steamdome […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X