FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Gundelach, en sjangerforkledningens mester

Den musikalske kameleonen deler tanker om folklore, popdrømmen som ble holdt igjen av pandemien, og melankoliens skattkammer. GUNDELACH INVADERTE KONGERIKET som et friskt pust og en liten storm, da han i 2015 viste oss at Norge har mer å by på enn pop-prinsesser og breibuksede hiphopere. Låtene Spiders og Alone in the Night gjorde Gundelach til et navn som begeistret den gjengse lytter. Én pandemi og tre album senere møter vi Kai Gundelach på Ingensteds.  Det vil si – vi finner ham på Bortenfor, med en Mac og en øl på bordet og capsen godt trukket ned over hodet.  «Kai?» […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X