FOTO: ULVAR GANSUM

Varm melk med honning og tårer

FOR DE AV oss som tilbrakte våre stusselige tenår på helvetessiden Tumblr vekker kanskje denne tittelen assosiasjoner til en viss ihjel-delt poesisamling ved navn Milk and Honey. Forfatter Rupi Kaur (en slags kanadisk Trygve Skaug) traff våre pubertale hjerter med dikt som «if you were born with / the weakness to fall / you were born with / the strength to rise» og «and here you are living / despite it all». Som det meste ungdommer (særlig kvinnelige, but I digress) liker, ble disse diktene stadig latterliggjort. Og kanskje rettmessig – flere av tekstene er ganske overfladiske, generelle og overdramatiske. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.