FOTO: Henriette Sagfjord

Utelivsguiden uke 19

Det nærmer seg enda en helg. Dette pusterommet mellom hverdagens strabaser som får oss til å kjenne at ja, vi lever faktisk. Helgen representerer friheten, muligheten til å hive rundt seg med riksdalene man bruker hele uka på å gjøre seg fortjent til. Det er veldig nonchalant å sitte på gjerdet, vi anbefaler det rett og slett ikke. Det er ikke sexy å «se an mulighetene», det er sexy å planlegge, og det kan vi hjelpe deg med. Å være sexy. Her er våre tips for musikk, klubb og kultur for helgen som nærmer seg. Mye fra Oslo, og noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X