Screenshot fra Shadow Man Remastered

Tre på gassen

Shadow Man Remastered (Windows, PS4, XB1, Switch) Som mariokartomantikk-innføringa i min førre artikkel er inne på, virkar det nærliggjande å lese røyrleggjaryrket til Super Mario-brørne som ein metafor for sjamanisme: Røyrleggjaren er eit medium som kan dette med røyr – talerøyr eller tette røyr eller lekkjande røyr av all slags typar – og dermed kan kople åndeverda og den fysiske verda saman. Lik ein sjaman. I Shadow Man Remastered spelar du rolla som Shadow Man, ein voodoo-sjaman-vri på superhelt-troper som meklar – med makt – mellom «liveside» (jorda) og «deadside» (helsike).  Denne framifrå oppdaterte og nyoppussa versjonen av den undervurderte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.