FOTO: PRESSEBILDE

Nostalgitripperen

Det finnes en YouTube-trend hvor folk simulerer opplevelsen av å lytte til musikk fra et bestemt årstall gjennom veggene på et baderom. Jamie xx er omtrent akkurat like nostalgisk.  To x-er og én blek, sjenert brite: Er det dette som er oppskriften på en perfekt kveld på byen?  Jamie xx kan i hvert fall det å fylle et dansegulv. Og som en av de største DJ’ene i verden akkurat nå, gjør londoneren det med smakfull, sofistikert og gjennomtenkt klubbmusikk.  Smakfullt, sofistikert og gjennomtenkt er tilfeldigvis også akkurat det motsatte av hva som møtte undertegnede dagen da Norge for første gang […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X