Med tittelen “Velg eller Dø” må det jo bli bra, eller?

Nei. Det blir det ikke.  CHOOSE OR DIE Grunntanken i “Choose or Die” er god: Kayla (Iola Evans) finner et støvete gammelt 80-tallsspill i den helt forjævlig innestengte gamerleiligheten til kompis Isaac (“Sex Education”s Asa Butterfield). CURS>R, som også først var navnet på filmen, har nostalgisk 80-tallsgrafikk og -musikk, perfekt for gamere med respekt for fortiden. Isaac har ikke prøvd spillet selv, men lar Kayla ta det med seg for å gjøre noe datagreier med det (rense disketten? Recharge systemet?). Kayla ser konstant ut som hun lever på sigg og søvnmangel, og det males et bilde av en rimelig stusselig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.