Med tittelen “Velg eller Dø” må det jo bli bra, eller?

Nei. Det blir det ikke.  CHOOSE OR DIE Grunntanken i “Choose or Die” er god: Kayla (Iola Evans) finner et støvete gammelt 80-tallsspill i den helt forjævlig innestengte gamerleiligheten til kompis Isaac (“Sex Education”s Asa Butterfield). CURS>R, som også først var navnet på filmen, har nostalgisk 80-tallsgrafikk og -musikk, perfekt for gamere med respekt for fortiden. Isaac har ikke prøvd spillet selv, men lar Kayla ta det med seg for å gjøre noe datagreier med det (rense disketten? Recharge systemet?). Kayla ser konstant ut som hun lever på sigg og søvnmangel, og det males et bilde av en rimelig stusselig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X