FOTO: ANDREA KLARIN

Legendealibiet Grace Jones

Å høre på Grace Jones er litt som å binge en helt middels sitcom. Hvordan kan det ha seg at en 74-åring blottet for hits kommer til å holde årets konsert i Bergen?  Ikonet Grace Jones. Discopioneren, trendsetteren, multikunstneren. Hun har vært Bond-skurk, jobbet med Andy Warhol, og banet vei for artister som Madonna, Lady Gaga og Björk. Mest sannsynlig har du eller noen du har ligget med en totebag med Grace Jones som motiv. En såkalt levende legende, vil mange si.  Og de tar ikke feil. Grace Jones er, i motsetning til så mange andre, en ekte legende - […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X