I den nye humorserien Hvite gutter er en kompisgjeng i midten av tjueåra motvillig i ferd med å ta steget utfor voksen-stupet – åtte år for sent og totalt uforberedt. Hovedrollene spilles av Eirik Hvattum, Jørgen Evensen, Torjus Tveiten og Johannes Fürst.

«Hvite gutter» balanserer på en hårfin grense mellom å være rart og direkte uforståelig

«Skam bare at med pappagutter i slutten av 20-årene». La det synke inn. Denne pitchen var god nok for TVNorge. Kanalen leverer med Hvite gutter et fullstendig sjelløst drama ispedd oppsiktsvekkende platte vitser. Allerede fra begynnelsen er den unge, voksne guttegjengen godt malplassert i et slags high school drama. Det brøles «DAGSFYLLAAA» ut av vinduet av en limmo, og begrepet forklares stivt og pedagogisk til seere i målgruppen som ikke har fått med seg fenomenet «Paradise Hotel». Fornemmelsen om at dette ikke er sånn normale mennesker oppfører seg i virkeligheten utvikler seg raskt fra lett kløe til utslett. Det er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.