Foto: Glenn Olsen

Jackass for evig

De kjente ansiktene blir nok en gang dekket av ekskrementer, utsettes for livsfare og ubehagelige situasjoner blant lekfolk. Etter flere koronautsettelser er endelig «Jackass Forever» på kino fra 4. februar. I «Jackass Forever» har de gamle kjenningene (foruten Bam Margera og noen til) hentet inn friskt blod for anledningen. Flere av originalbesetningen har tross alt fått grå hår og slitt med senskader. Jasper Dolphin, Rachel Wolfson, Eric Manaka, Poopies og Zach Holmes er innlemmet som nye medlemmer i stuntensamblet, og alle kommer inn i produksjonen med ambisjoner om å bevise at de har fortjent plassen. Den fjerde offisielle kinofilmen fra […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.