Hør podkasten om Jackass med Thomas Seltzer

Jackass-regissør Jeff Tremaine og frontmann Johnny Knoxville har samlet gjengen igjen for en siste (?) vals. Kjente kronidioter som Steve-O, Wee Man, Preston Lacy – samt flere nye ansikter –  skal nok en gang utsette seg selv og andre for smerte og ydmykelse. Det er 10 år siden forrige film, og nå er stuntene villere og mer spektakulære. Thomas Seltzers Turboneger har dukket opp i franchisen fra tid til annen. Seilerhattene, punken og homoerotikken falt i smak hos flere i det amerikanske stuntensamblet. Eksempelvis var  «The Age of Pamparius» introlåta på Steve-O og Chris Pontius spin-off Wildboyz, og i Viva […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X