Alt vi ikke ønsket oss til jul

Ja, dere, da er vi i gang igjen. Verden har gitt landet et kollektivt knyttneveslag og vi må igjen begrense oss, gå hjem tidlig, holde avstand og avstå fra klemming. Ny sosial detox er på trappene, etter at vi så vidt rakk å bli hekta igjen.  Offeret for “Juleinstramming 2021” er, som forrige gang, kulturen. Bordservering, metern, skjenkestopp, danseforbud, minglestopp.  Det frister å sette seg ned og grine. La frustrasjonen ta overhånd og gå ned i den mentale kjelleren for å vente på våren. Det er fort gjort å glemme at vi kan utgjøre en forskjell. Vårt største mareritt er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X