Tredje episode av podkasten «Det umulige valget»: Rusreform!

Stortingsvalget er rett rundt hjørnet og det er ingen tvil om at dette valget er et av de viktigste i historien. Vår reporter Tiago Gjesdal tar balletak på norsk politikk, slik at også han er rustet til å ta et fornuftig valg mandag 13. september. Med seg har han politisk kommentator Kristian Kilde, som aldri før har vært politisk kommentator. I siste og tredje episode skal Tiago ta for seg rusreformen, og har fått med seg André Nilsen fra Normal Norge. Lytt til episoden her. Godt valg! https://open.spotify.com/episode/40qV0hQX8OjJXbIgd2bUD7?si=0f76849208ed4743   Her finner du en lenke til resten av podkasten.  

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.