Hør andre episode av podkasten «Det umulige valget»: Boligmarkedet er blæsta

Stortingsvalget er rett rundt hjørnet og det er ingen tvil om at dette valget er et av de viktigste i historien.

Vår reporter Tiago Gjesdal tar balletak på norsk politikk, slik at også han er rustet til å ta et fornuftig valg mandag 13. september. Med seg har han politisk kommentator Kristian Kilde, som aldri før har vært politisk kommentator.

I episode to skal Tiago ta for seg boligpolitikk, som har blitt hyppig debattert i valgkampen. Da han endelig skulle flytte fra foreldrene sine fant han ut at det var dritdyrt å kjøpe og leie bolig i Oslo. Boligmarkedet er jo helt blæsta, men hvordan skal vi fikse det?

Dette er bare ett av mange temaer du bør mene noe om før du går inn i valglokalet, flipper opp telefonen for et valgselfie og dytter papiret nedi urna. For mange er dette rett og slett deres livs største valg: Det umulige valget.

I denne episoden møter Tiago blant andre SV-politiker Kari Elisabeth Kaski, Alf Jørgen Schnell i Reduser Husleia og Erling Rein i Asker og Bærum Boligbyggerlag.

Her finner du en lenke til resten av podkasten.

 

X