Du har fortjent å dra på festival

Som Raymond Johansen ville sagt det: Kjære Oslo, nå skjer det. Endelig.

Til helgen inviterer NATT&DAG til hiphop-festival på St. Hanshaugen med et kremutvalg av norske rappere, artister og DJer. Opplev rappere som Kamelen, T-Section, UNDERGRUNN, Siyabång og B-Boy Myhre live.

Etter nesten halvannet år med landets strengeste restriksjoner, er det få som fortjener det å ta seg en skikkelig fest som Oslo. Når NATT&DAG gjenoppliver kulturnorge er det med et elitelag av en lineup, kapasitet på 2000 publikummere og festivalområde i parken på St. Hanshaugen. 

Ta med deg kohorten din for festivalstemning, kald pils og det beste norsk hiphop har å by på i 2021! 

Book billetter og få full oversikt over programmet her. 

Ikke overbevist? La oss gi deg en kort gjennomgang av noen av høydepunktene fra programmet: 

Kamelen: 

Hiphop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Med Creme De La Creme står Kamelen for en av sommerens mest dansbare utgivelser.

Siyabång: 

Med sin unike flow og mørke stemme har rapperen fra Urtehagen på Grønland i Oslo truffet hjertet til det norske hiphop-publikummet og blitt en ekte undergrunnsfavoritt. Etter Siyabång entret scenen med «Bando freestyle» i 2019 har han gradvis etablert seg som en av de aller mest bemerkelsesverdige representantene for den nye generasjonen i norsk hip-hop.

B-Boy Myhre: 

B-Boy Myhre er prakteksempelet på en «de som vet, vet»-artist. Selv om han i lang tid har vært en sky stjerne på den norske raphimmelen, er det først det siste året han for alvor har begynt å skinne. Med låter som «Harley», «Bank», Cezinando-samarbeidet «Gammel person» og den ferske singelen «Snømenn», gleder vi oss til å se B-Boy Myhre avslutte 3XH-festivalen Lørdag 7. august. 

UNDERGRUNN: 

UNDERGRUNN er tilbake. Nå med sitt debutalbum Firenze’s Finest. UG gikk fra å være et SoundCloud-fenomen til å få mye oppmerksomhet utenfor plattformen – både for musikken og sin klesstil. Ettersom både «Firenze´s Finest» og den nye mixtapen «Buketter & Ballspill» har sluppet under pandemien blir dette deres første store gig med nytt materiale.  Det blir en fest.

Vi sees på St. Hanshaugen 6. og 7. August!