3XH Festivalen – NATT&DAG arrangerer hiphop-festival

Spol frem til august 2021. Vi har klart det. Ved hjelp av regjeringen og internasjonale supermakter har vi sammen klart ha så mye kontroll at vi kan gå på konsert igjen. Vi har nådd trinn 3, og Raymond Johansen er antakelig så overtent at han i smilerus kunne forvillet seg inn på hiphop-konsert for å dele gleden med oss «på gata».

Det siste året har NATT&DAG dekket utallige rappere, og vi vil vise frem hva de er gode for. Over 2 dager får dere oppleve noen av de aller beste landet har å by på, samlet på St Hanshaugen. Det er ikke lenge siden Kamelen ga ut en av sommerens mest dansbare låter. B-Boy er i Actionmodus og mer kommer fra han på sensommeren. Siyabång tar seg fri fra å holde det ekte på Området. Undergrunn er tilbake atter en gang, T-Section er på randen av et mulig gjennombrudd. Og vi jobber med å få flere artister på scenen.

Og det er flere goder.
Vipps gir bort gratis dagsbilletter (verdi 600,-) til alle som bytter til Vipps mobil. Det er god deal.
Billetter kan du få eller kjøpe her,

I august er Oslo forhåpentligvis i trinn 3 eller 4 i regjeringens gjenåpningsplan. Festivalen er organisert i forhold til dette. Festivalen har refusjonsgaranti dersom festivalen blir avlyst. Vi selger billetter i kohorter og er ellers opptatt av å arrangere etter gjeldende retningslinjer og anbefalinger for utendørs arrangementer i Oslo. Vi tar smittevern på alvor. Det samme må du gjøre. Les mer om tiltakene her

Sees!!