Kom, mai, du skjønne, milde – gjør musikken Best Akkurat Nå

Kong Harald hater oss for dette: at vi hører på annen musikk enn «Ja, vi elsker» på nasjonaldagen.

Hver fredag legger NATT&DAGs musikkredaksjon inn den beste musikken fra uka som ha gått, og skriver om dem her.

Følg, lytt og les!

Fakethias – Orm

 

En av landets sterkest lysende technostjerner er endelig tilbake med originale tjuns, like nådeløst aggressive som før. Siden den forrige EPen har han sluppet blant annet en miks du kan høre her, og en todelt singel du kan høre … i spillelista! Passer utmerket dårlig for deg som har tilbøyeligheter for angstanfall og må stå i ro i lang polkø.

Jordsjø – Skumring i Karesuando

Gratulerer med forsideanmeldelse på rateyourmusic.com, til tross for å være et lite proggete rockeband fra Norge! Også hittil ukjent for musikkredaksjonen i NATTD&DAG, uten at det trenger å bety noe som helst. De lekre, doble melodilinjene med fløyte og gitar snakker for seg selv.

Torgny, Maria Due – Together

Sammen lagde de kanskje den aller vakreste låta fra 2011 – Oslo 31. August-soundtracket «Dying Hipster» – og sammen har de laget en av ukas flotteste synthpoplåter. Her er det mye følelser av det ene og det andre slaget: fremtidsangst, kjærlighet og ro.

Doss – Puppy

Vi er egentlig litt for sent ute her, men vi kan ikke la noen små uker stoppe oss fra å inkludere denne nydelige Ibiza-aktige låta fra den amerikanske produsenten Doss. Hun har sporadisk sluppet små mengder musikk de siste årene uten noe særlig personlig informasjon, men det hindrer heldigvis ikke internett fra å gi EPen 4 New Hit Songs den oppmerksomheten den fortjener.

LES OGSÅ: Vilde Tuv er tilbake – tro mot seg selv og ikke til å kjenne igjen

X