Søndag Summarum: «Kjære Oslo»-kronikken, Konspi-Cola, AstraZeneca, russisk propaganda og Såpen Som Gir Godfølelsen

Hei Siri, vis meg de viktigste og riktigste sakene fra norsk offentlighet (™). Siri-stemme: Ukas ENDELIG Skjermdump: VG Vi har gått og ventet på den, kronikken som skulle henvende seg til Oslo i du-form. Teksten som skulle besjele byen, personifisere den, trøste og oppmuntre den i avsnitts form i anledning Disse Koronatider. En tekst som skulle si et medfølende Bjørn Eidsvågsk «eg ser» til Norges knestående, pandemirammede hovedstad. Og DERRRRRR kom den, takket være VG-kommentator Shazia Majid. Forresten lurer vi på hva «den bratteste bakken» sikter til. Er det en trussel kanskje? Kommer det en militær invasjon? Skal Tronsmo flytte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.