Søndag Summarum: «Kjære Oslo»-kronikken, Konspi-Cola, AstraZeneca, russisk propaganda og Såpen Som Gir Godfølelsen

Hei Siri, vis meg de viktigste og riktigste sakene fra norsk offentlighet (™). Siri-stemme: Ukas ENDELIG Skjermdump: VG Vi har gått og ventet på den, kronikken som skulle henvende seg til Oslo i du-form. Teksten som skulle besjele byen, personifisere den, trøste og oppmuntre den i avsnitts form i anledning Disse Koronatider. En tekst som skulle si et medfølende Bjørn Eidsvågsk «eg ser» til Norges knestående, pandemirammede hovedstad. Og DERRRRRR kom den, takket være VG-kommentator Shazia Majid. Forresten lurer vi på hva «den bratteste bakken» sikter til. Er det en trussel kanskje? Kommer det en militær invasjon? Skal Tronsmo flytte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X