Søndag Summarum: Erna Solbergs smil, Astrid S, Haaland-død, Norges tøffeste, Sokrates face reveal ++++++

Mars er måneden man en dag spør seg om det ikke er vår i lufta, og så våkner opp dagen etter til en verden som igjen er hvit og snødekt. Huskeregel: Det er ikke vår i lufta før det er vår på bakken (blomster). Men! Det kan godt være vår i norsk offentlighet uten at det er Vår På Bakken. For offentligheten er vår i lufta nok, i alle fall etter forrige ukes mediale eskapader å dømme. La oss starte med noe hyggelig: Ukas feminisme Skjermdump: NRK.no Innspillingen av den nye Tre nøtter til Askepott-filmen med Astrid S i hovedrollen er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X