SJOKK: Denne musikken er Best Akkurat Nå

Det er såvidt blitt VÅR, og det merkes. Men ikke på musikken – den er like bra som før. Du kan lese om låtene under, og høre på dem i spillelista (som du også kan/bør/må følge): https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=1EgedXM-Qd-RUT8xl9FuJA Coral - dissapear i feel https://open.spotify.com/track/7czVq0RQ5wOJiC2qMYgFJK?si=hfeaMPIWRXuoUt5LATK8-g Etter en stund på Soundcloud ble den svenske låtskriveren Miranda Coral Engholm signert på et ordentlig label, og begynte å legge ut soveromsmusikken sin på surface web – en del mer tungsindig og sørstatsgotisk enn sine kollegaer. I alle fall denne låta, da noe av hennes tidligere musikk har vært mer av det puslete, primitive Fleet Foxes-slaget. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X