Foto: Willa Wathne

«Sigurd fåkke pult» er Årets Beste TV, og skaperne er drittlei sex

Fjordåret gjorde flere nordmenn til tafatte sofagriser enn da det ble arrangert kappløp på ski på Lillehammer en gang på 90-tallet. Heldigvis var ikke alt som kom ut av titteboksen bare dårlig. Humorserien Sigurd fåkke pult sanket flere stemmer enn både black metal-dokuserien Helvete og Brennpunkt-dokumentaren Guds utvalde. I treenigheten sex, Gud og rock n' roll er det altså liten tvil om hva som står sterkest hos NATT&DAG-leseren. Nå er det jo mange som ikke får pult på grunn av pandemien, har dere noen tips til seksuelt frustrerte nordmenn? Erlend Mørch: – Sex, sex, sex, jeg blir gal! Finn på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X