Foto: Willa Wathne

«Sigurd fåkke pult» er Årets Beste TV, og skaperne er drittlei sex

Fjordåret gjorde flere nordmenn til tafatte sofagriser enn da det ble arrangert kappløp på ski på Lillehammer en gang på 90-tallet. Heldigvis var ikke alt som kom ut av titteboksen bare dårlig. Humorserien Sigurd fåkke pult sanket flere stemmer enn både black metal-dokuserien Helvete og Brennpunkt-dokumentaren Guds utvalde. I treenigheten sex, Gud og rock n' roll er det altså liten tvil om hva som står sterkest hos NATT&DAG-leseren. Nå er det jo mange som ikke får pult på grunn av pandemien, har dere noen tips til seksuelt frustrerte nordmenn? Erlend Mørch: – Sex, sex, sex, jeg blir gal! Finn på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.