Her er den beste musikken fra de siste ukene

Vi er tilbake! Etter omsider å ha sluppet ut av hotellrommet til Ariel Pink og John Maus i Washington D.C. er musikkredaksjonen her igjen for å levere deg den beste musikken. Fra når? Til vanlig fra den siste uka, men akkurat i dag har vi i tillegg med låter som har fått noen dager på seg til å modne. Følg spillelista og les om låtene under! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=Y__IEQwHT4ez_VJ1GwfFrg Shame - Nigel Hitter https://open.spotify.com/track/6hU3sMzfa0Vk9NN1RCh2Fi?si=Kvv2dZyXQ3KVd9WYeH904Q Det er kanskje ikke en superoriginal postpunk-innfallsvinkel London-bandet Shame har å vise til, men noen av låtene på dette albumet har virkelig en tendens til å sette seg. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X