Foto: Willa Wathne

Lesia Vasylchenkos kunstprogram «Struktura.Time» varte i fem måneder og var Årets Beste Kunst

Lesia Vasylchenko visste nok ikke hvor god timingen skulle være da hun november 2019 åpnet det fem måneder lange kunstneriske programmet Struktura.Time. Programmet strakk seg ikke bare over lang tid, men også mange ulike formater og plattformer. Struktura.Time bestod av videoer, foto, grafikk, gifs, hele nettsider, performancer, fysiske utstillinger, lydklipp, tekster og foredrag. Noe av det ble vist i perioder på fysiske steder i Oslo, deriblant Akademirommet, Galleri K4, Khio og Podium, mens nettsiden www.struktura-time.com samlet trådene ett ikke-fysisk sted. Les om alle de nominerte HER. Struktura.Time føltes spesielt treffende i 2020, året da tiden ble tømt for mening og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.