Mennesket og maktene og stemmen til Adam Curtis

Litt tidligere i februar traff den britiske dokumentarfilmskaperen Adam Curtis' siste serie, Can’t Get You Out of My Head: An Emotional History of the Modern World, internett. Dokuserien ble øyeblikkelig tatt på kornet av en bruker på filmanmelder-siden Letterboxd: «Avengers: Endgame for extremely online lefty Twitter shitposters». Langdrygt, joda, og mest for blodfansen, jada. Men Adam Curtis fortjener bedre enn å sammenlignes med verdens største filmfranchise. For egentlig er Can’t Get You Out of My Head det helt motsatte. Adam Curtis er en (sannsynligvis) deprimert, og lynende intelligent fyr som sitter alene på et kontor på BBC uten at noen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X