Mennesket og maktene og stemmen til Adam Curtis

Litt tidligere i februar traff den britiske dokumentarfilmskaperen Adam Curtis' siste serie, Can’t Get You Out of My Head: An Emotional History of the Modern World, internett. Dokuserien ble øyeblikkelig tatt på kornet av en bruker på filmanmelder-siden Letterboxd: «Avengers: Endgame for extremely online lefty Twitter shitposters». Langdrygt, joda, og mest for blodfansen, jada. Men Adam Curtis fortjener bedre enn å sammenlignes med verdens største filmfranchise. For egentlig er Can’t Get You Out of My Head det helt motsatte. Adam Curtis er en (sannsynligvis) deprimert, og lynende intelligent fyr som sitter alene på et kontor på BBC uten at noen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.