VIDEOPREMIERE: Martin Hazy og Kars har bars

Plutselig har det gått fem år siden Martin Hazy og resten av Dårlig Vane rappet om tjommier som gikk i bakken. Etter gjennombruddet i 2016 gikk det forbausende kort tid før vi tok Martin Hazy for gitt. Det føltes som han alltid hadde vært der. Og vi glemte nesten med én gang hvor bra rapnavn «Martin Hazy» egentlig er. Vi glemte at det høres ut som navnet på en rapper i en tegneserie eller i en NRK-sketsj. I 2018 kom albumdebuten som soloartist med Oppkjørt & Nedkjørt. På «Rakett» har Hazy med seg Oslo-rapperen Kars. Han har ikke like artig navn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X