Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Beste TV

Osloprisen for Årets TV går til den TV- eller nett-serien (det blir stadig mer populært å se serier på «nett» nå!) som har gitt oss i redaksjonen en god seeropplevelse i år. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De nominerte er:  Sigurd fåkke pult  Discovery+  MMM, UNGE, SINTE menn! Den norske offentligheten ble aldri helt enige om hvordan man skulle hanskes med incels etter terrorangrepene mot slutten av forrige tiår. For hvem handler problematikken egentlig om? Hva er i det hele tatt problemet? Plutselig var alle de ordknappe gamerne rundt oss potensielle terrorister. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X