Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Stemme

Prisen for Årets Stemme går til en person eller et initiativ som har hevet nivået på den offentlige debatten det siste året. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De nominerte til Årets Stemme er:  Aksel Kielland Kulturkommentator og anmelder NOEN TING SOM har blitt viktigere det siste året: avstand, håndvask, hoste i albuen, media. Koronapandemien har nemlig framskyndet en utvikling som har pågått i mange år. Vi lever ikke lenger livet gjennom kroppen, men gjennom smarttelefonen, laptopen, spillkonsollen eller (gud forby) den gode og gammeldagse fjernkontrollen. I takt med at media har fått […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X