Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Stemme

Prisen for Årets Stemme går til en person eller et initiativ som har hevet nivået på den offentlige debatten det siste året. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De nominerte til Årets Stemme er:  Aksel Kielland Kulturkommentator og anmelder NOEN TING SOM har blitt viktigere det siste året: avstand, håndvask, hoste i albuen, media. Koronapandemien har nemlig framskyndet en utvikling som har pågått i mange år. Vi lever ikke lenger livet gjennom kroppen, men gjennom smarttelefonen, laptopen, spillkonsollen eller (gud forby) den gode og gammeldagse fjernkontrollen. I takt med at media har fått […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.