KOMMENTAR: – Vi er lei av å subsidiere de rikes hjem

DET STARTET MED et opprop under den første lockdownen i fjor. Her krevde vi en rettferdig dugnad som involverte utleierne. I en situasjon med stor usikkerhet kan redusert eller ingen husleie sørge for en lettere hverdag for permitterte arbeidere. Det var ikke en lyd å høre fra verken utleieselskap eller politikere. Nesten et år senere ser vi at de som taper mest på denne krisen nettopp er permitterte, lavtlønnede og studenter.  Bolig og trygge hjem er en menneskerettighet som griske kapitalister ønsker å profittere på – på bekostning av vanlige mennesker. Dagens politikk er tilrettelagt for at allerede rike mennesker […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.