KOMMENTAR: – Vi er lei av å subsidiere de rikes hjem

DET STARTET MED et opprop under den første lockdownen i fjor. Her krevde vi en rettferdig dugnad som involverte utleierne. I en situasjon med stor usikkerhet kan redusert eller ingen husleie sørge for en lettere hverdag for permitterte arbeidere. Det var ikke en lyd å høre fra verken utleieselskap eller politikere. Nesten et år senere ser vi at de som taper mest på denne krisen nettopp er permitterte, lavtlønnede og studenter.  Bolig og trygge hjem er en menneskerettighet som griske kapitalister ønsker å profittere på – på bekostning av vanlige mennesker. Dagens politikk er tilrettelagt for at allerede rike mennesker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X