Tidlig julegave: musikken som er Best Akkurat Nå

God jul og alt det der, men ikke glem å følge lista og høre på alle de bra låtene som har kommet den siste uka: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=TXxL5xqCTjeRZHB-O69W5w Caroline Polachek - Breathless https://open.spotify.com/track/179YXh5spiRaUDJihittPG?si=OkhENAMTQ_OVyQnBz9BS0Q Nyyydelig tolkning av The Corrs’ über-livsbejaende monsterhit fra år 2000. Det var omtrent sånn Kapten Sabeltann-CDen i bilen låt, da Sunniva og Pinky sang om at de var forelsket eller noe. Tror vi. Man skulle nesten tro frysningene på falsett-hooket på refrenget var såpass sterke at den kunne gitt jodlingen en plass i popkulturen, men 20 år senere kan vi trygt si at det ikke skjedde. Det man isteden […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X