Foto: Hans Nøstdahl

Fire ting du kanskje ikke vet om Store P

Les hele intervjuet med Store P i nyeste nummer av NATT&DAG - på en gate nær deg fra fredag 7. mars.  1. Han elsker å lage mat, aller helst store kjøttstykker tilberedt i Römertopf. STORE Ps OKSEGRYTE: 1 kg høyrygg av okse Nokken sånne små løk 4 gulrøtter 1 hel hvitløk 5 dl mørkt øl 1 ss rødvinseddik 3 dl buljong Litt worchestershiresaus Laurbærblad Muskatnøtt Maizena Nokke persille Salt og pepper og sånne ting du liker Brun kjøttet (lol) og legg alt i leirgryten. Du må ha en Römertopf! La det deige seg i nokken timer. Ferdig. 2. Store P […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X