VIDEOPREMIERE: Psycheek løper rundt og skaper kaos

Psycheek, også kjent som «Fredrik Veiga», har i det siste løpt rundt og levert ferske vinylkopier av debutalbumet sitt, Gore 3. Han har også løpt rundt i skogen, etterfulgt av Leonard van Vuuren, som har visualisert en av låtene fra albumet. Se videoen nederst i saken! Han er også aktuell med å ha festet såpass mye at naboene har begynt å klage, samtidig som han har jobbet med den nye singelen sin, «Daytime», som slippes på mandag. – Jeg har snudd hele rommet opp ned, så nå er subben i taket istedenfor. Ganske god løsning. Bra! Hva er bakgrunnen for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X