SØNDAG SUMMARUM: Aslak Nore har spist middag med fransk psykoanalytiker, Rune skal kokes, DN-mobbing og: Bergen!

Hva får du hvis du stuer 5,3 millioner mennesker inn i et lite og langstrakt land og gir samtlige grunnskoleopplæring i (sikkert) verdensklasse og tilgang til tastatur og internett? En norsk offentlighet, selvsagt. *frysninger* Her er de viktigste og riktigste sakene fra nevnte offentlighet den siste uka: Ukas Aslak Nore Skjermdump: Aftenposten.no Forfattersønn, skribent og redaktør Aslak Nore kan det med tekst. For her er det bare å bøye seg i støvet og utbryte: fytti faen for et anslag, Aslak!!!! Det her kan du. I en kronikk som er innom både aktiv dødshjelp, Stalin («en leder som ikke var kjent […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X