SØNDAG SUMMARUM: Aslak Nore har spist middag med fransk psykoanalytiker, Rune skal kokes, DN-mobbing og: Bergen!

Hva får du hvis du stuer 5,3 millioner mennesker inn i et lite og langstrakt land og gir samtlige grunnskoleopplæring i (sikkert) verdensklasse og tilgang til tastatur og internett? En norsk offentlighet, selvsagt. *frysninger* Her er de viktigste og riktigste sakene fra nevnte offentlighet den siste uka: Ukas Aslak Nore Skjermdump: Aftenposten.no Forfattersønn, skribent og redaktør Aslak Nore kan det med tekst. For her er det bare å bøye seg i støvet og utbryte: fytti faen for et anslag, Aslak!!!! Det her kan du. I en kronikk som er innom både aktiv dødshjelp, Stalin («en leder som ikke var kjent […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.