«My Agenda» tyder på at hyperpop allerede har mistet sin vitalitet

En musikksjanger slutter nesten alltid å være vital og spennende når den går fra å være en løs tendens der en liten kjerne av artister utforsker lignende idéer til å være en etablert oppskrift og estetikk det går an å etterligne. Dette skjedde fort med både industrial, black metal og post-rock, for å nevne noen få. Jeg skal ikke avskrive Dorian Electra som et totalt uoriginal kopist ettersom jeg ikke kjenner hens tidligere katalog og vil tro du må være en relativt seriøs aktør for at Charli XCX skal ta deg med på turné, men My Agenda virker som et […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.