«My Agenda» tyder på at hyperpop allerede har mistet sin vitalitet

En musikksjanger slutter nesten alltid å være vital og spennende når den går fra å være en løs tendens der en liten kjerne av artister utforsker lignende idéer til å være en etablert oppskrift og estetikk det går an å etterligne. Dette skjedde fort med både industrial, black metal og post-rock, for å nevne noen få. Jeg skal ikke avskrive Dorian Electra som et totalt uoriginal kopist ettersom jeg ikke kjenner hens tidligere katalog og vil tro du må være en relativt seriøs aktør for at Charli XCX skal ta deg med på turné, men My Agenda virker som et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X