Hvor er musikken som er Best Akkurat Nå? Her!

I enden av regnbuen står det ei gryte med gull, og i enden av hver uke er det en oppdatert spilleliste med den beste, nye musikken. Les om låtene og følg spillelista! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=9VoOpLgNTa-z9s-iTPU-hQ Musti - en brennende tesla https://open.spotify.com/track/3jdTCXaoKkFOMC8MB7t828?si=1ZqnpJHhR2eaxm53QeXkVQ Musti har blitt livsfarlig! Det er vanskelig ikke å føle skadefryden i den tittelen her, den samme typen som SUPERCAR FAILS COMPILATION-videoer på Youtube spiller på. Skadefryden flyter også inn i teksten, da hun melder at hun skal brenne Teslaer med et smil, og «rense verden for mennesker som tar, men aldri gir». Det skal nevnes at låta er en del […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X