Biden vant, men amerikanerne lever fortsatt i helvete

Joe Biden har vunnet. Dermed kan amerikanere fortsette å leve i helvete, men med fin bakgrunnsmusikk heller enn støy og stadige påminnelser om at det er det de gjør. Slik beskrives presidentvalget av Chapo-trap-house-podcaster Matt Christman. Påstanden er blitt klisjé, gjentatt av venstresidepersoner i kommentarfelt og kronikker til det kjedsommelige. Christmans påstand har imidlertid en annen tyngde. Hans påstand om at Trump og Biden er omtrent like, er ikke basert på en matematisk avveining av skade og nytte, der Trumps brutale innenrikspolitikk nøytraliseres av Bidens krigskåte utenrikspolitikk.  Trump har forsterket den kollektive galskapen, men ikke utløst den. Sentrale politiske ideologier […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X