Biden vant, men amerikanerne lever fortsatt i helvete

Joe Biden har vunnet. Dermed kan amerikanere fortsette å leve i helvete, men med fin bakgrunnsmusikk heller enn støy og stadige påminnelser om at det er det de gjør. Slik beskrives presidentvalget av Chapo-trap-house-podcaster Matt Christman. Påstanden er blitt klisjé, gjentatt av venstresidepersoner i kommentarfelt og kronikker til det kjedsommelige. Christmans påstand har imidlertid en annen tyngde. Hans påstand om at Trump og Biden er omtrent like, er ikke basert på en matematisk avveining av skade og nytte, der Trumps brutale innenrikspolitikk nøytraliseres av Bidens krigskåte utenrikspolitikk.  Trump har forsterket den kollektive galskapen, men ikke utløst den. Sentrale politiske ideologier […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.