Foto: Kristine Wathne

NATT&DAG inviterer: valgvake + slippfest!

Vi nordmenn har helt glemt å snakke om smittevern og Trump i år, derfor setter vi av en hel kveld til å holde trygg avstand mens vi snakker om presidentvalget i USA. Det vil også være slippfest for NATT&DAGs USA-utgave. Kjøp billetter her! Program:  18.00-18.30: DEN AMERIKANSKE DRØMMEN – HVA SKJEDDE? Foredrag av Thomas Seltzer 18.30-19.00: VENSTRESIDEN I USA – FØR, UNDER OG ETTER TRUMP Er venstresiden i USA sin egen verste fiende? Når kommer Bernie-revolusjonen? Og hvorfor er ikke sosialdemokrati mer attraktivt for flere amerikanere?  Panelsamtale med Thomas Seltzer, Tarjei Røsvoll Ellingsen (debattant og redaksjonsmedlem i tidsskriftet Røyst) og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.