Vi viser Gaspar Noés nye «Lux Æterna» på Vega Scene (og drar ut etterpå)!

Da NATT&DAG møtte den franske filmskaperen sist hadde den psykedeliske mareritt-dansefilmen Climax nettopp hatt premiere. Han sa at han av økonomiske årsaker vurderte å lage reklame – «prostituere meg selv». Så, den 52 minutter lange power trippen Lux Æterna ble til mens han spilte inn en reklame for Yves Saint Laurent. Han fikk lov til å benytte location og stab til å spille inn en strobelys-tung split screen-mokumentar, der Charlotte Gainsbourg og Beatrice Dalle er i rollene som seg selv på et filmsett. Filmen de spiller inn handler om hekser. Den eneste kinoen i Oslo som viser filmen er Vega […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X