Vi viser Gaspar Noés nye «Lux Æterna» på Vega Scene (og drar ut etterpå)!

Da NATT&DAG møtte den franske filmskaperen sist hadde den psykedeliske mareritt-dansefilmen Climax nettopp hatt premiere. Han sa at han av økonomiske årsaker vurderte å lage reklame – «prostituere meg selv». Så, den 52 minutter lange power trippen Lux Æterna ble til mens han spilte inn en reklame for Yves Saint Laurent. Han fikk lov til å benytte location og stab til å spille inn en strobelys-tung split screen-mokumentar, der Charlotte Gainsbourg og Beatrice Dalle er i rollene som seg selv på et filmsett. Filmen de spiller inn handler om hekser. Den eneste kinoen i Oslo som viser filmen er Vega […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.