Ellen Andrea Wangs «Closeness» er tradisjonsbevisst uten å være fastgrodd

For å konkludere bestillingsverket hennes til Nasjonal Jazzscene i august i fjor og den påfølgende norgesturneen med samme materiale, utgis Closeness nå som album. Den folkekjære Ellen Andrea Wang spiller kontrabass og synger med engelske Rob Luft på gitar, og svenske Jon Fält på trommer. Sistnevnte er en merittert improvisatør, utrolig etterspurt etter å ha glimret siden starten av totusentallet, blant annet i Bobo Stensons trio. Rob Luft er også en anerkjent virtuos av en jazzgitarist med egenskaper som til tider minner om personen som har inspirert nettopp Closeness: Charlie Haden. Musikken er basert på Hadens estetikk og musikalske filosofi, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X