Europeisk kulturhistorie + magiske krefter = sant

Hovedpersonen i Christian Petzolds Undine jobber som omviser på et museum for byutvikling. Hun (Paula Beer!) er iferd med å slå opp med kjæresten da en vann-relatert hendelse (et akvarium går i tusen knas) fører henne sammen med en ny mann, den Joaquin Phoenix-aktige Christoph (Franz Rogowski). Han jobber som dykker (også vann-relatert!) og vil vise seg å være en kjærlig om enn vel intens kjæreste. Kan det vare? Én ting kan sies: Eldgammel trolldom skal ha et ord med i laget.  UNDINE ER EN kjærlighetshistorie. Det er også en historie om hvordan vi er i elementenes vold, alltid underlagt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X