Hvordan holdt vi ut før dette? Før musikken som er Best Akkurat Nå?

Velkommen til Norges eldste og beste Best Akkurat Nå-liste! *sjekker datoen i kalenderen* La denne musikken kapre flyene som er ørene dine og styrte dem inn i ukens tvillingtårn, lørdag og søndag. LES OGSÅ: NATT&DAG anbefaler podkaster Jouska - Everything Is Good https://open.spotify.com/track/57Powlq9IFLbB4Ko5CVNUA?si=EMxWi3r-RCK6xWPwTwCuCQ Landets antakelig beste pop-duo har endelig sluppet sitt debutalbum – et stort øyeblikk for de små, fremtidige nisje-musikkhistoriebøkene. Albumet inneholder strålende singler du allerede har hørt, som «Because I Really Don't Mind», «Born in Cash» og «Bring You Back», i tillegg til noen nye bidrag til repertoaret, for eksempel denne, som åpner hele greia. Den er mumlende, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X