Hvordan holdt vi ut før dette? Før musikken som er Best Akkurat Nå?

Velkommen til Norges eldste og beste Best Akkurat Nå-liste! *sjekker datoen i kalenderen* La denne musikken kapre flyene som er ørene dine og styrte dem inn i ukens tvillingtårn, lørdag og søndag. LES OGSÅ: NATT&DAG anbefaler podkaster Jouska - Everything Is Good https://open.spotify.com/track/57Powlq9IFLbB4Ko5CVNUA?si=EMxWi3r-RCK6xWPwTwCuCQ Landets antakelig beste pop-duo har endelig sluppet sitt debutalbum – et stort øyeblikk for de små, fremtidige nisje-musikkhistoriebøkene. Albumet inneholder strålende singler du allerede har hørt, som «Because I Really Don't Mind», «Born in Cash» og «Bring You Back», i tillegg til noen nye bidrag til repertoaret, for eksempel denne, som åpner hele greia. Den er mumlende, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.