Eiendomsfirma og politiet inngår samarbeid: – Jeg er ikke keen på å ha politiet inne i mitt bosted

Tirsdag 1. september sendte eiendomsfirmaet Heimstaden ut en e-post til sine leietakere, der det står at de har inngått et samarbeid med politiet om å la dem øve seg med hundepatruljene i bygårder, oppganger og fellesområder. Heimstaden er en av nordens største eiendomsfirmaer. Ifølge deres svenske nettsider eier de over 4400 eiendommer, og over 97.000 leiligheter. Uniformert politi kan ifølge Heimstaden derfor dukke opp uanmeldt på alle disse eiendommene med søkehunder på leting etter ulovlige rusmidler, uten at beboerne har gjort noe for å vekke mistanke. Heimstaden skriver i e-posten at de ser positivt på samarbeidet. De tror dette vil […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.