Eiendomsfirma og politiet inngår samarbeid: – Jeg er ikke keen på å ha politiet inne i mitt bosted

Tirsdag 1. september sendte eiendomsfirmaet Heimstaden ut en e-post til sine leietakere, der det står at de har inngått et samarbeid med politiet om å la dem øve seg med hundepatruljene i bygårder, oppganger og fellesområder. Heimstaden er en av nordens største eiendomsfirmaer. Ifølge deres svenske nettsider eier de over 4400 eiendommer, og over 97.000 leiligheter. Uniformert politi kan ifølge Heimstaden derfor dukke opp uanmeldt på alle disse eiendommene med søkehunder på leting etter ulovlige rusmidler, uten at beboerne har gjort noe for å vekke mistanke. Heimstaden skriver i e-posten at de ser positivt på samarbeidet. De tror dette vil […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X